Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve haklı çallıkışması önemlidir.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 Bir örgüda yahut katlarında kâin her kullanıcı ciğerin, gayrı kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan yaşamak zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara aracısız muvasala sağlanması gerekir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen binalabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve vaziyet kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman mürtefi ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı dizge ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda ansızın şu denli kişinin hariçarı hak çıkmasını esenlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya akıllıca açılmalıdır.

Bazı Yangın Kapısı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yatay taban ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği ciğerin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri hordaki gibidir.

Külüstür strüktürlarda ve yangın merdiveni düzı yurt olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya haklı açılmaktadır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page